working humans website

Working Humans – Where AI + Human meet

read working humans
Read Working Humans
Via een expat groep ben ik met Fiona in contact gekomen met de vraag een nieuwe website te maken voor haar vorige website postcovidhandbook.com. Zonder templates gemaakt vanaf het begin, met wat screenshots hoe de website eruit moest zien. Fiona is nu keynote spreker, trainer, facilitator en coach via haar bedrijf Executive Storylines. Haar interesse in de belofte van AI werd aangewakkerd tijdens haar Business Masters, waarin een AI-concentratie centraal stond. Haar aanstaande boek heet “AI-Powered Professional”. Fiona’s hobby en intensieve trainingscentrum is AI-gerelateerde stand-upcomedy.

Bekijk de nieuwe website Working Humans via deze link: https://www.working-humans.com

Mens

Hoe kunnen we een werkende gemeenschap inspireren, informeren en verbinden, een cultuur van vertrouwen en luisteren opbouwen te midden van jaarlijkse reorganisaties, ontslaggolven en AI-transformatie?

Betrokkenheid gaat over het beste van onszelf naar kantoor brengen, gehoord en ondersteund worden, een onvervangbare vergoeding en gratis zijn.

AI

De transformerende technologische revolutie van ons leven; AI zal de manier waarop we werken, communiceren en leven veranderen. Het zal ons uitdagen om opnieuw na te denken over wie we zijn en wat we de wereld brengen.

Het is een creatieve kracht, een assistent, een schrijver, een codeur, een partner en een vertrouweling. Als we het niet begrijpen, zullen we de komende jaren waarschijnlijk niet relevant blijven.

Waar AI en mens elkaar ontmoeten

Een toekomstbestendige AI-professional worden betekent dat je een beter inzicht krijgt in de tools en welke taken zullen worden onderverdeeld in ‘menselijke’ en ‘bot’-domeinen. Onze teams opnieuw vormgeven, opnieuw vormgeven en configureren.

We moeten onze nieuwe plek in de wereld leren en ons opnieuw voorstellen.

 

Als uw website ook aan vernieuwing toe is of als u nog geen website heeft, kom dan gerust langs bij WebDen om te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen. We bieden ook diensten aan zoals het hosten van een nieuwe domeinnaam of het beheer van uw huidige website.

lebara meer bundels meer voordeel (miniatuur)

lebara meer bundels meer voordeel banner

Vanaf 1 februari 2024 veranderen we de aanbod van Lebara Sim Only-abonnementen. Er komen twee bundels bij. Drie bundels worden in prijs verlaagd. De lopende acties wijzigen. Lees er hier meer over.

Nieuwe bundels

Lebara start vanaf 1 februari met twee nieuwe bundels: 6GB en 40GB. Zo kunt u nóg beter kiezen wat u nodig heeeft. Vooral als u veel data verbruikt, kunt met de 40GB bundel supervoordelig mobiel internetten. De bundel 5GB vervalt en wordt vervangen door 6GB.

Lagere prijzen

Lebara verlaagt de prijzen voor de bundels van 1GB, 15GB en 20GB. Zo houdt Lebara de aanbod scherp en voordelig. Bekijk in de tabel alle wijzigingen.

lebara nieuwe prijzen en bundels 2024 1 lebara nieuwe prijzen en bundels 2024 extra

Gratis aansluiten t.w.v. €15.

Wijziging lopende acties

 • De actie ‘6 maanden 50% korting’ voor nieuwe klanten vervalt per 1 februari.
 • Sim Only-klanten die hun abonnement verlengen met 2 jaar krijgen vanaf 1 februari 2 maanden gratis. Dit was 6 maanden.
 • Ongewijzigd blijft dat nieuwe klanten geen aansluitkosten betalen.

Veelgestelde vragen over de nieuwe tarieven van Lebara Sim only vanaf 1 februari 2024.

Voor welke klanten geldt dit aanbod?

 • Nieuwe klanten.
 • Klanten met een Sim Only abonnement van 24 maanden die kunnen verlengen.
 • Klanten die hun maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement omzetten naar 24 maanden.
 • Klanten die overstappen van Prepaid naar Sim Only.

Wanneer gaan deze wijzigingen in?

De wijzigingen gaan in per 1 februari 2024.

Verandert de prijs van de extra opties?

Nee, de prijzen blijven hetzelfde voor alle extra opties.

Nieuwe tarieven voor Lebara Sim only abonnementen!

“Niet tevreden? Geld terug!” Nieuwe Sim Only klanten kunnen binnen 30 dagen na activering hun nieuwe abonnement kosteloos annuleren. Ze krijgen dan hun volledige eerste maand abonnementskosten en eventuele aansluitkosten terug, en ze zijn vrij met hun nummer over te stappen naar een andere provider.

Tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van 15 euro

lebara meer bundels meer voordeel

Wilt u toch liever met Lebara prepaid blijven bellen?

Deze 3 Lebara Prepaid deals geven u extra veel beltegoed en extra veel data bij aankoop van een Prepaid opwaardering en/of bundel.

U profiteert van deze extra’s door voorafgaand aan de opwaardering de code die past bij de bundel (zie hier onder) te sms’en naar 8800.

De actie is geldig tot en met
(eindatum actie voorlopig nog niet bekend) bij BorcaDen Lebara Winkel Den Haag.

Lebara Beltegoed Den Haag

hofkwartier wintermarkt

Op zondag 10 december zal de knusse en nostalgische Hofkwartier Wintermarkt weer tot leven komen in het Hofkwartier van Den Haag!

En BorcaDen is er weer bij met een marktkraampje aan de overkant op Kerkplein Grote Kerk Den Haag. Kom gezellig even langs als u tijd heeft tussen alle leuke optredens.

Een magische kerstmarkt

De betoverende sfeer van de feestdagen komt tot leven tijdens de Hofkwartier Wintermarkt op zondag 10 december in het pittoreske Hofkwartier van Den Haag. Dit historische centrum, rondom de majestueuze Grote Kerk, wordt omgetoverd tot een magische Hofkwartier Wintermarkt.

Met zo’n 100 gevarieerde kraampjes verspreid over de sfeervolle straten van het Hofkwartier, biedt de Wintermarkt een unieke gelegenheid om je kerstinkopen te doen. Van kunst, antiek en curiosa tot met de hand vervaardigd keramiek, vintage kleding en prachtige kerstdecoraties – er is voor elk wat wils. De markt nodigt uit tot ontdekken en genieten van bijzondere vondsten.

Voor fijnproevers zijn er kraampjes met heerlijke hapjes en diverse foodtrucks te vinden bij de Grote Kerk. Proef de smaken van het seizoen terwijl je geniet van het pittoreske uitzicht op deze historische locatie.

Vermaak voor jong en oud

De Hofkwartier Wintermarkt biedt vermaak voor zowel jong als oud. Er is live muziek en straattheater, waardoor de markt een levendige en feestelijke sfeer krijgt.

De Hofkwartier Wintermarkt in Den Haag is een jaarlijks terugkerend evenement dat de magie van de feestdagen tot leven brengt in het historische hart van de stad. Met diverse kraampjes, culinaire lekkernijen en entertainment is de Wintermarkt een geliefde bestemming voor mensen van alle leeftijden tijdens de kerstperiode.

Locatie

Voor de Grote Kerk (Kerkplein) naar de Prinsestraat, (Korte) Molenstraat, Nobelstraat, Papestraat, Annastraat en Oude Molstraat zal de wintereditie van de Home Made Market plaatsvinden, gehuld in de historische sfeer van Den Haag. Eerder bekend als de Dickens Wintermarkt, richt deze editie zich nu op de eigen rijke geschiedenis van Den Haag uit dezelfde periode als die van Dickens. Het wordt een markt doordrenkt van sfeer en een fantastisch uitje tijdens de winterperiode. Hier ontdek je de meest charmante zelfgemaakte kerstcadeaus die perfect passen bij deze tijd van het jaar.

En het beste van alles? De toegang is gratis! Maak je op voor een sfeervolle markt vol ambachtelijke schatten en een knusse sfeer die je in de Haagse historie onderdompelt, helemaal passend bij het winterseizoen.

wintermarkt hofkwartier
 
hofkwartier wintermarket
 
dickensmarkt 22
 
dickensmarkt 22 van 50 1600x1067
 
hofkwartier freshevents
 
melanie van lit real estate gespecialiseerd in de aan en verkoop huur en verhuur van onroerend goed op mallorca en tenerife

Melanie van Lit Real Estate

screenshot melanie van lit real estate gespecialiseerd in de aan en verkoop huur en verhuur van onroerend goed op mallorca en tenerife
screenshot melanie van lit real estate gespecialiseerd in de aan en verkoop huur en verhuur van onroerend goed op mallorca en tenerife

Het zoeken naar een huis dat aan al je eisen voldoet, kan lastig zijn vanwege het grote aanbod en de locatiegebondenheid van makelaars. Melanie van Lit Real Estate, gevestigd in Den Haag, heeft een volledig overzicht van beschikbare huizen.

Voor de zoektocht naar een huis in het buitenland vult u het onderstaande formulier in. We beginnen met een grondige inventarisatie, eventueel bij u thuis, om uw wensen te begrijpen. Op basis daarvan maken we een zorgvuldige voorselectie van woningen die perfect passen bij uw smaak en levensstijl, waardoor u tijd bespaart.

Op de website ziet u al een selectie van huizen. Als u niet vindt wat u zoekt, hebben we toegang tot de volledige woningmarkt op Mallorca en Tenerife via samenwerkingen met partners. We begeleiden u persoonlijk tijdens het selectie- en aankoopproces, bieden uitgebreide after-sales ondersteuning en staan klaar voor vragen en hulp bij juridische en administratieve zaken.

Met Melanie van Lit Real Estate wordt het vinden en kopen van uw vastgoed een zorgeloze ervaring.

Bekijk de nieuwe website van Melanie van Lit Real Estate via deze link: https://www.vanlit-realestate.com/

Exclusief vastgoed binnen handbereik

Het vinden van een huis, dat volledig voldoet aan uw criteria, is vaak een tijdrovend en lastig traject. Het aanbod is groot en vaak zijn de makelaars op locatie gebonden aan hun regio.

Indien gewenst vindt ons eerste gesprek bij u op locatie plaats. Wij luisteren naar uw wensen, behoeften en verwachtingen om een duidelijk beeld te krijgen van uw toekomstige huis.

Op basis van uw criteria en voorkeuren gaan wij aan de slag om een zorgvuldige voorselectie van woningen te maken. Wij brengen alleen die huizen onder uw aandacht die perfect passen bij uw smaak en levensstijl. Dit bespaart u tijd en energie en zorgt ervoor dat u alleen de beste opties te zien krijgt.

Op deze website vindt u reeds een kleine selectie aan mooie huizen en appartementen. Heeft u hier niet gevonden wat u zoekt? Geen probleem. Door de samenwerking met geschikte partners hebben wij toegang tot de volledige woningmarkt op Mallorca en Tenerife.

Wij begeleiden u persoonlijk gedurende het gehele selectie- en aankoopproces. Daarnaast bieden wij een uitgebreide after-sale service, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe thuis aan al uw verwachtingen voldoet. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij eventuele juridische of administratieve zaken en u te ondersteunen bij de integratie in uw nieuwe gemeenschap.

Met Melanie van Lit Real Estate aan uw zijde, wordt het vinden en kopen van uw vastgoed een zorgeloze ervaring.

 

Als uw website ook aan vernieuwing toe is of als u nog geen website heeft, kom dan gerust langs bij WebDen om te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen. We bieden ook diensten aan zoals het hosten van een nieuwe domeinnaam of het beheer van uw huidige website.

lebara black friday 50

Black friday 6 maanden korting

Speciale aanbieding voor alle Sim Only klanten

Bespaar 50% gedurende de eerste 6 maanden! Als je nieuw bent bij ons – zelfs als je overstapt van Prepaid – geniet je van 50% korting op alle 24-maanden Sim Only abonnementen gedurende de eerste half jaar. Bovendien zijn de aansluitkosten helemaal gratis!

Deze geweldige deal geldt voor al onze bundels en extra opties, inclusief Onbeperkt bellen & sms’en, 4G Extra Snel, Onbeperkt bellen & sms’en naar 44 landen en het Dataplafond. En je kunt tijdens die eerste 6 maanden je databundel en extra opties aanpassen, waarbij de 50% korting van toepassing blijft op de gewijzigde bundel en/of extra’s.

Als je al een Sim Only klant bent en je verlengt tijdens Black Friday, krijg je zelfs de eerste 6 maanden gratis! Dit geldt voor klanten met een 2-jarig abonnement en klanten met een maandelijks opzegbaar abonnement die na minstens 3 maanden overstappen naar een 2-jarig abonnement.

Bij verlenging profiteer je van abonnementen en prijzen die gelijk zijn aan die voor nieuwe klanten. Dit kan voor veel klanten betekenen dat ze meer data krijgen voor dezelfde prijs of zelfs besparen op hun huidige tarieven.

Voor klanten die verlengen geldt wel dat ze gedurende 6 maanden geen aanpassingen aan hun abonnement kunnen doen. Dit is pas mogelijk vanaf de 7e maand van hun verlenging. Als klanten twijfelen over hun databundel of het activeren van het dataplafond, adviseren we een hogere bundel te kiezen. En onthoud, de eerste zes maanden zijn altijd gratis bij verlenging.

Lebara sim only vanaf € 2,50 p.m.

Als je overweegt om je Lebara Sim only te verlengen, hebben we geweldig nieuws voor je!

Voor klanten zoals jij die verlengen, gelden dezelfde abonnementen en prijzen als voor nieuwe klanten. Dit betekent vaak extra besparingen of meer data voor dezelfde prijs.

Bijvoorbeeld, stel je hebt momenteel een plan met 5 GB en onbeperkt bellen voor €10 per maand. In ons vernieuwde aanbod zou dit nu slechts €8,50 per maand kosten. Of voor dezelfde maandelijkse uitgave van €10, zou je in plaats van 5 GB data nu 10 GB ontvangen, nog steeds met onbeperkt bellen.

Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat je het beste uit je abonnement haalt, met meer waarde voor hetzelfde bedrag. Als je vragen hebt of als je wilt weten hoe je kunt profiteren van deze upgrade, staan we altijd voor je klaar.

Nieuwe Lebara Databundels
Nieuwe Lebara Databundels
Nieuwe Lebara Databundel Prijzen
Nieuwe Lebara Databundel Prijzen

 

 

De actie is geldig tot en met
30 november 2023 bij onze BorcaDen Lebara Winkel in Den Haag.

Lebara Beltegoed ook verkrijgbaar bij ons winkel in Den Haag

Mis dit aanbod niet!!

Al twintig jaar staat Lebara voor vrijheid en voordeel. Stap nu over en je krijgt 6 maanden lang 50% korting op je Sim Only abonnement. Daarnaast geven we je, als nieuwe klant, €50,- euro korting bij Corendon + een €60,- bol.com bon. Zodat jij alvast kan beginnen met het plannen van je volgende vakantie. zonder je aan het eind van de maand druk te hoeven maken over je abonnementskosten. Pak dus je kans om te bellen en surfen op het beste netwerk van Nederland tegen deze fantastische tarieven! Kijk hier hoeveel je kan besparen als je nu de overstap maakt.

3 maanden gratis voor huidige klanten

Ook huidige Sim Only klanten van Lebara kunnen rekenen op flinke korting: ze krijgen als ze hun Sim Only abonnement verlengen namelijk de eerste 3 maanden gratis. Dit geldt voor de volgende klanten:

 • Klanten met een maandelijks opzegbaar abonnement die na 3 maanden hun abonnement verlengen naar eentje van 24 maanden.

Klanten met een abonnement van 24 maanden die hun huidige abonnement verlengen.

 

Nieuwe tarieven voor Lebara Sim only abonnementen!

“Niet tevreden? Geld terug!” Nieuwe Sim Only klanten kunnen binnen 30 dagen na activering hun nieuwe abonnement kosteloos annuleren. Ze krijgen dan hun volledige eerste maand abonnementskosten en eventuele aansluitkosten terug, en ze zijn vrij met hun nummer over te stappen naar een andere provider.

Tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van 15 euro

Wilt u toch liever met Lebara prepaid blijven bellen?

Deze 3 Lebara Prepaid deals geven u extra veel beltegoed en extra veel data bij aankoop van een Prepaid opwaardering en/of bundel.

U profiteert van deze extra’s door voorafgaand aan de opwaardering de code die past bij de bundel (zie hier onder) te sms’en naar 8800.

De actie is geldig tot en met
31 december 2022 bij BorcaDen Lebara Winkel Den Haag.

Lebara Beltegoed Den Haag

Mogogo Eritrees Restaurant in Den Haag Centrum heeft een gloednieuwe website! Na 10 jaar was de oude website van Mogogo aan vernieuwing toe en daarom is er een frisse nieuwe website gemaakt. De website is eenvoudig en overzichtelijk, met het hele menu online beschikbaar. Kom gezellig langs om te genieten van het lekkere Eritrese eten!

De Eritrese keuken is beïnvloed door verschillende culturen, waaronder de Ethiopische, Arabische en Italiaanse keuken. Het staat bekend om het gebruik van olijfolie, specerijen, groenten en peulvruchten. Veel gerechten worden geserveerd met injera, een soort pannenkoek gemaakt van teffmeel die fungeert als een soort brood. Er zijn veel verschillende Eritrese stoofpotten, zoals doro, een kippenstoofpot. In Eritrea wordt er niet vanaf een eigen bord gegeten, maar gezamenlijk vanaf een grote schaal. Men gebruikt geen mes, vork of lepel, maar eet met de handen.

Bekijk de nieuwe website van Mogogo Eritrees Restaurant via deze link: https://www.mogogo-restaurant.nl/.

De oude website https://www.mogogo.nl/ staat niet meer online, maar hieronder vindt u nog wel enkele foto’s van hoe het was.

Als uw website ook aan vernieuwing toe is of als u nog geen website heeft, kom dan gerust langs bij Mogogo om te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen. Ze bieden ook diensten aan zoals het hosten van een nieuwe domeinnaam of het beheer van uw website.

We hebben nieuws over (lopende) promoties. De 6 maanden 50% korting actie is verlengd, en we zijn gestart met een nieuwe extra optie en Lebara voordeelclub. Lees er meer over in deze update.

Lebara voordeelclub!

De club vól voordeel, exclusief voor klanten van Lebara. Altijd de beste deals, met kortingen tot wel 55%. Bijvoorbeeld voor een leuk dagje uit, hotelovernachtingen, bioscooptickets en meer. Want voordeel pakken maakt alles leuker. Bekijk hier de website met alle voordelige deals alleen voor Lebara klanten.

Nieuwe extra optie: dataplafond

Per 13 december maken nieuwe klanten gebruik van nieuwe buitenbundel tarieven en een aangepaste buitenbundellimiet. Per 1 januari 2023 geldt dit ook voor een een groot deel van onze bestaande sim-only klanten. Meer informatie vind je hier.  Klanten die graag meer controle willen over hun buitenbundelkosten, kunnen voor €0,50 per maand het dataplafond activeren via MyLebara. Met deze nieuwe extra optie kan geen mobiele data worden gebruikt bij een lege databundel. Zo maken klanten dus nooit extra kosten buiten hun bundel voor data. Natuurlijk blijft internetten via wifi mogelijk, en wordt op de 1e van de maand de databundel automatisch vernieuwd.

Vanaf 1 januari 2023 veranderen de de maximale kosten en buitenbundel tarieven die je buiten je bundel kan maken. Het gaat gelden voor alle Sim-only abonnementen van 24 maanden die zijn gekocht of verlengd na 14 juli 2022, en ook voor alle maandelijks opzegbare Sim-only abonnementen. Heb je voor 14 juli 2022 een Sim-only abonnement van 24 maanden gekocht of verlengd dan betaal je gewoon de oude tarieven.

Als je jouw Sim-only voor 13 december 2022 activeert, gelden de nieuwe tarieven vanaf 1 januari 2023. Activeer je na 13 december dan gaan de nieuwe tarieven in vanaf die datum.

Wijziging buitenbundel tarieven

Vanaf 1 januari 2023 veranderen de buitenbundel tarieven voor bellen, sms’en en data zoals hieronder wordt aangegeven.

 • Mobiele nummers gaat van 9c naar 15c per minuut

 • Vaste lijn gaat van 1c naar 2c per minuut

 • Smsjes gaan van 12c naar 15c per sms bericht

 • Mobiel internet gaat van 1c naar 10c per MB (MegaByte)

 • Starttarief gaat van 12c naar 15c per gesprek

 • Voicemail gaat van 12c naar 15c per gesprek

Maximaal buitenbundel tegoed gaat van €10,- naar €25,-

Vanaf 1 januari 2023 kan je maximaal 25 euro kosten buiten je bundel maken in plaats van 10 euro. We geven je altijd een seintje als je bundel (bijna) leeg is. Je kan dan voordelig extra tegoed online of in een Lebara winkel kopen, onbeperkt bellen en sms’en aanzetten of je databundel tijdelijk of per maand verhogen (kan 1x per 30 dagen). Wil je meer controle over je buitenbundel kosten? Schakel dan voor 50c per maand het dataplafond in op MyLebara. Met deze extra optie kan je geen mobiele data gebruiken als je databundel op is. Zo maak je nooit onverwacht extra kosten voor data buiten je bundel. Lebara is dus de ideale sim-only mobiele internet abonnement voor uw kinderen en zo weet u dat u geen extra onverwachte kosten einde van de maand heeft.

Wegens succes weer verlengd: 6 maanden 50% korting op Sim Only abonnementen van Lebara

De Sim Only promotie ‘6 maanden 50% korting’ is wegens groot succes voor de vierde keer verlengd. De actie loopt nu tot en met 31 december. Nieuwe klanten krijgen tijdens deze promotie de eerste 6 maanden 50% korting op alle Sim Only abonnementen van 24 maanden. Ook de aansluitkosten blijven gratis. Tijdens de 6 maanden kan de klant de databundel en extra opties wijzigen. De 50% korting wordt berekend over de gewijzigde databundel en/of extra’s.

Nieuwe tarieven voor Lebara Sim only abonnementen!

“Niet tevreden? Geld terug!” Nieuwe Sim Only klanten kunnen binnen 30 dagen na activering hun nieuwe abonnement kosteloos annuleren. Ze krijgen dan hun volledige eerste maand abonnementskosten en eventuele aansluitkosten terug, en ze zijn vrij met hun nummer over te stappen naar een andere provider.

Tijdelijk geen aansluitkosten ter waarde van 15 euro

Wilt u toch liever met Lebara prepaid blijven bellen?

Deze 3 Lebara Prepaid deals geven u extra veel beltegoed en extra veel data bij aankoop van een Prepaid opwaardering en/of bundel.

U profiteert van deze extra’s door voorafgaand aan de opwaardering de code die past bij de bundel (zie hier onder) te sms’en naar 8800.

De actie is geldig tot en met
31 december 2022 bij BorcaDen Lebara Winkel Den Haag.

Lebara Beltegoed Den Haag