hofkwartier wintermarkt

Hofkwartier Wintermarkt Zondag 10 December 2023 – Kerkplein Grote Kerk Den Haag

Op zondag 10 december zal de knusse en nostalgische Hofkwartier Wintermarkt weer tot leven komen in het Hofkwartier van Den Haag!

En BorcaDen is er weer bij met een marktkraampje aan de overkant op Kerkplein Grote Kerk Den Haag. Kom gezellig even langs als u tijd heeft tussen alle leuke optredens.

Een magische kerstmarkt

De betoverende sfeer van de feestdagen komt tot leven tijdens de Hofkwartier Wintermarkt op zondag 10 december in het pittoreske Hofkwartier van Den Haag. Dit historische centrum, rondom de majestueuze Grote Kerk, wordt omgetoverd tot een magische Hofkwartier Wintermarkt.

Met zo’n 100 gevarieerde kraampjes verspreid over de sfeervolle straten van het Hofkwartier, biedt de Wintermarkt een unieke gelegenheid om je kerstinkopen te doen. Van kunst, antiek en curiosa tot met de hand vervaardigd keramiek, vintage kleding en prachtige kerstdecoraties – er is voor elk wat wils. De markt nodigt uit tot ontdekken en genieten van bijzondere vondsten.

Voor fijnproevers zijn er kraampjes met heerlijke hapjes en diverse foodtrucks te vinden bij de Grote Kerk. Proef de smaken van het seizoen terwijl je geniet van het pittoreske uitzicht op deze historische locatie.

Vermaak voor jong en oud

De Hofkwartier Wintermarkt biedt vermaak voor zowel jong als oud. Er is live muziek en straattheater, waardoor de markt een levendige en feestelijke sfeer krijgt.

De Hofkwartier Wintermarkt in Den Haag is een jaarlijks terugkerend evenement dat de magie van de feestdagen tot leven brengt in het historische hart van de stad. Met diverse kraampjes, culinaire lekkernijen en entertainment is de Wintermarkt een geliefde bestemming voor mensen van alle leeftijden tijdens de kerstperiode.

Locatie

Voor de Grote Kerk (Kerkplein) naar de Prinsestraat, (Korte) Molenstraat, Nobelstraat, Papestraat, Annastraat en Oude Molstraat zal de wintereditie van de Home Made Market plaatsvinden, gehuld in de historische sfeer van Den Haag. Eerder bekend als de Dickens Wintermarkt, richt deze editie zich nu op de eigen rijke geschiedenis van Den Haag uit dezelfde periode als die van Dickens. Het wordt een markt doordrenkt van sfeer en een fantastisch uitje tijdens de winterperiode. Hier ontdek je de meest charmante zelfgemaakte kerstcadeaus die perfect passen bij deze tijd van het jaar.

En het beste van alles? De toegang is gratis! Maak je op voor een sfeervolle markt vol ambachtelijke schatten en een knusse sfeer die je in de Haagse historie onderdompelt, helemaal passend bij het winterseizoen.

wintermarkt hofkwartier
 
hofkwartier wintermarket
 
dickensmarkt 22
 
dickensmarkt 22 van 50 1600x1067
 
hofkwartier freshevents
 

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *