working humans website

Nieuwe website Working Humans

Working Humans – Where AI + Human meet

read working humans
Read Working Humans
Via een expat groep ben ik met Fiona in contact gekomen met de vraag een nieuwe website te maken voor haar vorige website postcovidhandbook.com. Zonder templates gemaakt vanaf het begin, met wat screenshots hoe de website eruit moest zien. Fiona is nu keynote spreker, trainer, facilitator en coach via haar bedrijf Executive Storylines. Haar interesse in de belofte van AI werd aangewakkerd tijdens haar Business Masters, waarin een AI-concentratie centraal stond. Haar aanstaande boek heet “AI-Powered Professional”. Fiona’s hobby en intensieve trainingscentrum is AI-gerelateerde stand-upcomedy.

Bekijk de nieuwe website Working Humans via deze link: https://www.working-humans.com

Mens

Hoe kunnen we een werkende gemeenschap inspireren, informeren en verbinden, een cultuur van vertrouwen en luisteren opbouwen te midden van jaarlijkse reorganisaties, ontslaggolven en AI-transformatie?

Betrokkenheid gaat over het beste van onszelf naar kantoor brengen, gehoord en ondersteund worden, een onvervangbare vergoeding en gratis zijn.

AI

De transformerende technologische revolutie van ons leven; AI zal de manier waarop we werken, communiceren en leven veranderen. Het zal ons uitdagen om opnieuw na te denken over wie we zijn en wat we de wereld brengen.

Het is een creatieve kracht, een assistent, een schrijver, een codeur, een partner en een vertrouweling. Als we het niet begrijpen, zullen we de komende jaren waarschijnlijk niet relevant blijven.

Waar AI en mens elkaar ontmoeten

Een toekomstbestendige AI-professional worden betekent dat je een beter inzicht krijgt in de tools en welke taken zullen worden onderverdeeld in ‘menselijke’ en ‘bot’-domeinen. Onze teams opnieuw vormgeven, opnieuw vormgeven en configureren.

We moeten onze nieuwe plek in de wereld leren en ons opnieuw voorstellen.

 

Als uw website ook aan vernieuwing toe is of als u nog geen website heeft, kom dan gerust langs bij WebDen om te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen. We bieden ook diensten aan zoals het hosten van een nieuwe domeinnaam of het beheer van uw huidige website.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *