Bedenktijd/herroepingsrecht

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (alleen consumenten). Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Wij adviseren voor retourzendingen gebruik te maken van DHLforyou. Via DHL for you kun je een pakket retourneren vanaf €5.75 (NL). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@borcaden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Let op: 
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar. Dit geldt ook voor gebruiksartikelen zoals inkt en toners, schoonmaakmiddelen, opslagmedia etc.

b. B2B – Zakelijke klanten rekenen wij een restocking fee van 15% bij geopende verpakkingen en verzendkosten heen en terug worden niet vergoed.

c. Reparatie onderdelen en batterijen hebben een beperkte garantie en moet binnen 30 dagen gemeld worden. Garantie komt te vervallen na montage omdat het niet duidelijk is of er iets tijdens de reparatie mis is gegaan zoals een kortsluiting, statische elektriciteit of beschadiging door andere factoren.

d. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

e. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

f. die snel kunnen bederven of verouderen;

g. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

h. voor losse kranten en tijdschriften;

i. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

j. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

Garantie

BorcaDen hanteert een standaard garantie van 3 maanden op producten uit de webshop en op reparatieservices. U mag het product brengen naar het adres hieronder of terug sturen op eigen kosten zoals hierboven vermeld. Als er na inspectie een defect wordt geconstateerd dat niet veroorzaakt is door onzorgvuldigheid of nalatigheid, zal BorcaDen het artikel omruilen of een vervangend artikel verzenden naar de klant.

Retourformulier webshop

Stuur ten alle tijden eerst even een email naar info@borcaden.nl voor de retour instructies.

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
Happy Repair by BorcaDen
Torenstraat 48A, 2513 BS, Den Haag

mailto: info@borcaden.nl

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :

— Bestelnummer :

— Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Artikel (Nummer):

— Naam/Namen consument(en)

— Adres consument(en) :

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

— Datum(DD-MM-YYYY):

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.