keesom & hendriks den haag

Nieuwe website voor Keesom & Hendriks in Den Haag

Keesom & Hendriks – Vertalen – Merkregistratie – Legaliseren

keesom & hendriks n.v. full service merkenbureau voor het registratie van uw merken zoals bedrijfsnamen en logo's en ook modellen
Keesom & Hendriks N.V. full service merkenbureau voor het registratie van uw merken zoals bedrijfsnamen en logo’s en ook modellen
Met trots presenteren wij de nieuwe website van Keesom & Hendriks N.V. in Den Haag. Met een hele verouderde website was de website van Keesom aan een grote opknapbeurt toe. Van een oubollige vierkante box website naar een moderne volledige breedte website dat ook automatisch aanpast aan voor mobiele apparaten met een kleinere beeldscherm formaat. Een toch zakelijke uitstraling maar niet ouderwets was de uitdaging toch een moderne “look and feel” te geven.
Verder doen wij ook maandelijkse SEO (Search Engine Optimalisatie) om de website van Keesom organisch hoger in Google Bing en andere zoekresultaten te laten komen.  In tegenstelling to SEA (Search Engine Advertising) heeft SEO niet gelijk resultaat maar ziet u dat de website Organisch steeds beter zichtbaar in zoekresultaten zonder blijvende hoge maandelijkse kosten. Wilt u ook uw website beter gevonden laten worden neem dan even contact op met WebDen om de mogelijkheden te bespreken.

 
Bekijk de nieuwe website van Keesom & Hendriks via deze link: https://www.keesomhendriks.nl/

 

Keesom & Hendriks – Sinds 1965

Keesom & Hendriks is een full-service merkenbureau. Zij verzorgen niet alleen de registratie van uw merken, zoals bedrijfsnamen en logo’s, maar ook modellen. Zij mogen optreden voor het Benelux Gerechtshof bij inschrijvingsgeschillen. Daarnaast legaliseren zij in eigen huis de benodigde documenten en maken de vereiste beëdigde vertalingen, via hun vertaal- en legalisatie-afdeling.

Zij geven u advies over het beste traject om uw merk of model te beschermen op kostenefficiënte wijze.

Zij beantwoorden graag uw vragen op het gebied van de intellectuele eigendom, legalisaties en vertalingen. Hun algemene advies kost u niets en verplicht u tot niets.

 

Als uw website ook aan vernieuwing toe is of als u nog geen website heeft, kom dan gerust langs bij WebDen om te bespreken wat zij voor u kunnen betekenen. We bieden ook diensten aan zoals het hosten van een nieuwe domeinnaam of het beheer van uw huidige website.

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *