lebara black friday 50

Black Friday! Eerste 6 maanden 50% korting op Sim Only

Black friday 6 maanden korting

Speciale aanbieding voor alle Sim Only klanten

Bespaar 50% gedurende de eerste 6 maanden! Als je nieuw bent bij ons – zelfs als je overstapt van Prepaid – geniet je van 50% korting op alle 24-maanden Sim Only abonnementen gedurende de eerste half jaar. Bovendien zijn de aansluitkosten helemaal gratis!

Deze geweldige deal geldt voor al onze bundels en extra opties, inclusief Onbeperkt bellen & sms’en, 4G Extra Snel, Onbeperkt bellen & sms’en naar 44 landen en het Dataplafond. En je kunt tijdens die eerste 6 maanden je databundel en extra opties aanpassen, waarbij de 50% korting van toepassing blijft op de gewijzigde bundel en/of extra’s.

Als je al een Sim Only klant bent en je verlengt tijdens Black Friday, krijg je zelfs de eerste 6 maanden gratis! Dit geldt voor klanten met een 2-jarig abonnement en klanten met een maandelijks opzegbaar abonnement die na minstens 3 maanden overstappen naar een 2-jarig abonnement.

Bij verlenging profiteer je van abonnementen en prijzen die gelijk zijn aan die voor nieuwe klanten. Dit kan voor veel klanten betekenen dat ze meer data krijgen voor dezelfde prijs of zelfs besparen op hun huidige tarieven.

Voor klanten die verlengen geldt wel dat ze gedurende 6 maanden geen aanpassingen aan hun abonnement kunnen doen. Dit is pas mogelijk vanaf de 7e maand van hun verlenging. Als klanten twijfelen over hun databundel of het activeren van het dataplafond, adviseren we een hogere bundel te kiezen. En onthoud, de eerste zes maanden zijn altijd gratis bij verlenging.

Lebara sim only vanaf € 2,50 p.m.

Als je overweegt om je Lebara Sim only te verlengen, hebben we geweldig nieuws voor je!

Voor klanten zoals jij die verlengen, gelden dezelfde abonnementen en prijzen als voor nieuwe klanten. Dit betekent vaak extra besparingen of meer data voor dezelfde prijs.

Bijvoorbeeld, stel je hebt momenteel een plan met 5 GB en onbeperkt bellen voor €10 per maand. In ons vernieuwde aanbod zou dit nu slechts €8,50 per maand kosten. Of voor dezelfde maandelijkse uitgave van €10, zou je in plaats van 5 GB data nu 10 GB ontvangen, nog steeds met onbeperkt bellen.

Dit is onze manier om ervoor te zorgen dat je het beste uit je abonnement haalt, met meer waarde voor hetzelfde bedrag. Als je vragen hebt of als je wilt weten hoe je kunt profiteren van deze upgrade, staan we altijd voor je klaar.

Nieuwe Lebara Databundels
Nieuwe Lebara Databundels
Nieuwe Lebara Databundel Prijzen
Nieuwe Lebara Databundel Prijzen

 

 

De actie is geldig tot en met
30 november 2023 bij onze BorcaDen Lebara Winkel in Den Haag.

Lebara Beltegoed ook verkrijgbaar bij ons winkel in Den Haag

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *