schaderapport

Is mijn smartphone of tablet verzekerd als ik het thuis laat vallen?

Dit hangt af van je verzekeraar. Allereerst is het goed om na te gaan of u een inboedelverzekering heeft. Meestal is dit wel het geval, maar heeft u het niet dan is het met klem aan te raden dit te doen. Voordeel hiervan is dat meteen alles wat in uw huis is is verzekerd tegen schade. Let wel: inboedelverzekering is alleen voor schadegevallen BINNEN in uw huis! Niet op straat. Voor schade buiten uw huis bestaat er een buitenhuisdekkingverzekering. Wij kunnen indien nodig voor uw verzekering een schaderapport opstellen.

Zoals eerder gezegd is het afhankelijk van u verzekeraar en type verzekering dat u heeft afgesloten of en hoeveel het bedrag is wat u terugkrijgt na schade. U krijgt sowieso geen geld terug als u uw apparaat expres heeft stukgemaakt. Er moet dus sprake zijn van een ongeluk en dit moet ook aantoonbaar zijn.

Mocht u dus schade hebben aan uw apparaat dan loont het vaak de moeite om even te bellen met uw verzekeraar. Dat zal meteen helderheid bieden. Maar u bent vaak voor meer verzekerd dan u zou denken! Scheelt toch weer geld. Trouwens… daar zijn verzekeringen toch voor!

Vraag bij ons uw schaderapport aan
We helpen u graag met uw apparaat als u het goed en snel gerepareerd wilt hebben. We kunnen voor u een schaderapport of offerte opstellen die u kunt geven aan uw verzekeraar. Een schaderapport opstellen gaat als volg:

  • U brengt uw defecte apparaat naar ons reparatiedienst of u kunt het ook naar ons per post opsturen.
  • Wij analyseren uw apparaat op defecten en schade, dit kan veroorzaakt zijn door waterschade, val schade, stootschade, kortsluiting door een stroomstoring.
  • Er wordt gezocht naar de juiste onderdelen bij een van onze vele onderdelen leveranciers in binnen en buitenland.
  • U krijgt een rapport met een oorzaak, diagnose, benodigde onderdelen en omschrijving van de eventuele reparatie.
  • Indien uw apparaat te duur is om te repareren of er geen juiste onderdelen te verkrijgen adviseren wij het vervangen van uw defecte apparaat met de dagwaarde.
  • U krijgt bericht meestal binnen een werkdag om uw schaderapport en indien gewenst uw defecte apparaat af te halen, of we sturen het aangetekend retour

U kunt ons bellen of mailen om een afspraak hier voor te maken.

Graag tot snel!

Team BorcaDen

Schrijf een commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *